Top

Army of Two The Devils Cartel - X360

Nieuw
  • Army of Two The Devils Cartel - X360
24,99

Met Army of Two: The Devils Cartel is de tactische Cooperatieve schietspelreeks terug van weggeweest. The Devils Cartel is een uniek schietspel dat gespeeld wordt vanuit een schouderperspectief. Samen met je partner moet je het opnemen tegen een gewelddadig drugskartel. Geweld kan je uiteraard maar met een ding beantwoorden: meer geweld!

Dankzij het gebruik van de Frostbite 2-engine is het mogelijk veel meer objecten in de omgevingen kapot te schieten. Wanneer een drugskartel half Mexico in handen heeft, is het tijd om terug te vechten. Met zijn tweeen, waarbij het tweede personage bestuurd wordt door een persoon of door de computer, moeten spelers individuele uitdagingen overwinnen voor een gezamenlijk doel. Des te beter je samenwerkt, des te groter de beloning zal zijn in de nieuwe Overkill-modus. Dankzij de Overkill krijg je nog grotere wapens voor nog meer verwoestingen!

Army of Two: The Devils Cartel is online met twee personen te spelen, of kan thuis op de bank met zijn tweeen doorlopen worden. Niets is te gek. Teamwork is belangrijk en kan er voor zorgen dat je net dat extra duwtje in de rug krijgt om vijanden te flankeren of tactisch van achter een schild aan te vallen. Door samen te werken, bouw je de Overkill-meter op. Wanneer deze vol is, kan jij je helemaal laten gaan met een aantal momenten vol epische kills en explosies!

Elk van de spelers heeft in Army of Two: The Devils Cartel de vrijheid zijn eigen wapenpakket samen te stellen. Op die manier speelt elk duo anders en moet steeds weer een andere benadering gezocht worden. Army of Two: The Devils Cartel haalt het beste uit jou in je vrienden, het beste op een gewelddadige manier!


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over