Top

Chemical Spillage Simulation - PC

Nieuw
  • Chemical Spillage Simulation - PC
18,00

U bent net aangenomen als nieuw lid van de Speciale Chemische Rampen Preventie-eenheid, en daarom mag u nog niet deelnemen aan zeer gespecialiseerde missies. Maar naar mate uw carriere zich verder ontwikkelt, uw ervaring toeneemt, en u in rang stijgt, kunt u grotere voertuigen besturen en gevaarlijkere missies uitvoeren. Uw eerste opdrachten zullen gericht zijn op de preventie van chemische lozingen, en daarnaast moet u branden blussen van woningen en magazijnen. Vervolgens houdt u zich bezig met herstel en analyse van chemische en radioactieve stoffen, het escorteren van transport van radioactieve stoffen, en met een missie rondom een kernkrachtcentrale.

U HEEFT DE BESCHIKKING OVER DE VOLGENDE VOERTUIGEN:

  • Het Speciale Chemische Analyse Voertuig waarin u chemische en radioactieve stoffen kunt analyseren.
  • Volledig bestuurbare Robot Analyse-eenheid om gevaarlijke stoffen mee te verzamelen
  • Een truck die de Chemische Preventie Mobiele Eenheid aanvoert. Stel deze eenheid bij elke gevaarlijke plaats op om altijd gebruik te kunnen maken van de Olie Absorptie-eenheid, beschermingspakken voor biologische gevaren, en de Besmettingsmeter.
  • Gewone brandweerautos zijn ook verkrijgbaar. Het gamescenario bevat een compleet toegankelijke wereld met een grote stad, boerenland, tankstations, een haven, een ziekenhuis, een kerncentrale en een industrieterrein.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over