Top

DMC - Devil May Cry (Definitive Edition) - PlayStation 4

Nieuw
  • DMC - Devil May Cry (Definitive Edition) - PlayStation 4
17,99

Ontwikkeld door Ninja Theory, DmC Devil May Cry: Definitive Edition bevat de originele stijlvolle actie game, alle voorheen uitgebrachte downloadable content, waaronder de “Vergil’s Downfall” campaign alsook splinternieuwe modes en extra gameplay kenmerken daardoor is dit de DMC Devil May Cry: Definitive Edition.

Nieuw in DmC Devil May Cry: Definitive Edition, is dat gamers als Dante’s tweelingbroer kunnen spelen Vergil’s Bloody Palace Mode. Om het nog uitdagender te maken, kunnen gamers de Gods Must Die and Must Style Mode alsook Hardcore Mode proberen,die ontworpen is om de spelen als de klassieke Devil May Cry serie. DmC Devil May Cry: Definitive Edition spelers zullen ook nieuwe Dante and Vergil kostuums geïnspireerd op de klassieke Devil May Cry karakter ontwerpen. De game loopt in schitterend 1080p met 60 frames per seconde.

Balans verbeteringen en gameplay verbeteringen gebaseerd op fan feedback van DmC Devil May Cry worden geimplementeerd in DmC Devil May Cry: Definitive Edition, alsook verschillende modifiers die gamers aan kunnen zetten. Zoals bijvoorbeeld Turbo Mode waardoor het tempo nog hoger wordt voor intensere combat. Extra leaderboards, trophies and achievements worden ook toegevoegd, en social media functies die optimal gebruik maken van de social media functies van de PlayStation 4 en Xbox One.

DmC Devil May Cry verteld de oorsprong van Dante in een moderne setting. Dante is een jonge man met een totaal gebrek aan respect voor autoriteit. Hij weet dat hij niet helemaal menselijk is, maar ook dat hij anders is dan de demonen die hem al zijn hele leven achtervolgen. Gevangen tussen twee werelden, voelt hij zich een buitenstaander. Dankzij zijn tweelingsbroer Vergil, leider van verzetsgroep “The Order”, ontdekt Dante zijn erfgoed en wat het betekend om een zoon te zijn van een demoon en een engel. Het gevechtssysteem en de bewegingen in de game zijn beïnvloed door Dante’s mogelijkheden om zowel zijn helse en hemelse vaardigheden aan te spreken, beide met unieke effecten op de gameplay.Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over