Top

Evolve - Xbox One

Nieuw
  • Evolve - Xbox One
9,99

Een woeste wereld van mens versus natuur; ben jij de jager of de prooi?

Van de makers van Left 4 Dead, Turtle Rock Studios, is er nu Evolve. De volgende generatie multiplayer shooter waar vier jagers het opnemen tegen een monster bestuurd door de speler.

Besluip je prooi, voer je aanval uit en bewijs dat je aan de top van de voedselketen staat in 4V1-wedstrijden die stijf staan van de adrenaline.

Kenmerken:

- 4V1
Jaag met drie vrienden op het monster of besluip de mensen als een beest dat zich continu ontwikkelt. Welke kant je ook kiest, je beschikt over krachtige wapens en vaardigheden voor een evenwichtige gameplay.

- Jaag samen of sterf alleen
Kies een jager die bij je speelstijl past. Of het nou de Trapper, Support, Assault of Medic is; elke rol is essentieel en teamwork is de sleutel tot het overleven van een gevecht met het monster.

- Roofdier
Als het monster, de solitaire vleeseter, ben jij de boss battle. Gebruik je beestachtige vaardigheden en zintuigen om verwoestingen aan te richten, de mensen te doden en bewijs dat jij de dominante soort bent.

- Wilde planeet
Flora noch fauna zijn je goedgezind op planeet Shear. Val ten prooi aan de gevaren van de natuur of gebruik deze strategisch in je voordeel.

- Aanpasbare personages
Level up om nieuwe upgrades, skins en perks vrij te spelen voor je favoriete class: jager of monster. Word berucht op de leaderboards en klim naar de top van de voedselketen.Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over