Top

Monopoly - Switch

Nieuw
  • Monopoly - Switch
28,99

Het is tijd om alles te bezitten op Nintendo Switch

Je favoriete bordspel komt naar Nintendos nieuwe console! Ontdek levendige 3D borden, exclusieve fiches en veel meer verrassingen in MONOPOLY voor Nintendo Switch.

Geniet van nieuwe manieren om thuis of onderweg te spelen met maximaal zes spelers! Minder tijd? Verkort je potje met Speciale Doelen of gebruik Actiekaarten om het verloop van het spel te beïnvloeden.

Het spelen van dit beroemde bordspel is nog nooit zo leuk geweest.

Kenmerken:

Kies je eigen levendige bord.

- Drie verschillende 3D borden wachten op je! Geniet van je favoriete spel door het te spelen op een stad, een attractiepark of een griezelig bord.
- Jouw stad leeft en ontwikkelt zich! Investeer in mooie buurten met unieke persoonlijkheden en zie ze voor je ogen opbloeien terwijl je de game speelt.

Speel altijd en overal:

- Dankzij de Nintendo Switch, kan je nu altijd en overal van MONOPOLY genieten! Speel thuis op de bank of onderweg in de bus en voel de dobbelstenen rollen alsof je ze echt in je handen hebt.

Jouw game, jouw regels:

- Speel op jouw eigen manier door uit de zes officiële Huisregels te kiezen. Deze zijn speciaal voor jou door MONOPOLY fans van over de hele wereld geselecteerd. De Speed Die modus zorgt er bovendien voor dat je sneller het bord rond kunt spelen.

Kies voor kortere speelsessies:

- Heb je niet genoeg tijd voor een heel potje? Kies dan een ander doel uit vijf Speciale Doelen! Doordat jouw doelen sneller te halen zijn, zijn de speelsessies korter én moet je jouw strategie aanpassen. Zo blijft het altijd spannend en uitdagend tot de laatste gooi van de dobbelstenen.

Keer je kansen:

- Maak de game nog spannender met de Actiekaarten en neem het heft in eigen handen! Pak drie Actiekaarten aan het begin van de game en gebruik ze tijdens het spelen. Zo maak je sneller voortgang op het bord, straf je je tegenstanders af of verdien je extra geld.Hierdoor wordt MONOPOLY leuker dan ooit.

Hoe meer je speelt, hoe meer je wint:

- Accepteer nieuwe uitdagingen en verdien unieke fiches.

Daag jezelf online uit:

- Vind andere spelers online en daag ze uit in snelle wedstrijden of aangepaste sessies waarin je zelf kiest hoe je speelt! Wees degene die iedereen verslaat.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over