Top

Monster Hunter 3 Ultimate - 3DS

Nieuw
  • Monster Hunter 3 Ultimate - 3DS
38,99

Monster Hunter 3, Ultimate 3DS. Neem de wapens op en betreed een wereld vol ontzagwekkende omgevingen en levensgevaarlijke beesten in Monster Hunter 3 Ultimate op Nintendo 3DS. Met gloednieuwe monsters, uitrustingen, wapens en meer dan 200 van actie vergeven missies om je tanden in te zetten, is Monster Hunter 3 Ultimate het meest uitgebreide spel in de serie tot nu toe.

In deze actie-RPG haal je meer dan alleen voldoening uit je zwaarbevochten overwinningen: win botten, hoorns, huiden en meer uit je verslagen prooien en verwerk ze tot wapens en harnassen, zodat je de moeilijkere gevechten aankunt. Dit is de leefwijze van de jager.

Monster Hunter 3 Ultimate maak gebruikt van de unieke mogelijkheden van Nintendo 3DS om spelers een intuïtieve jachtervaring te bezorgen. De optionele nieuwe Target Camera-functie maakt het eenvoudiger om je snel op monsters in de buurt te richten met een druk op de knop. Het touchscreen geeft je toegang tot boeken in het spel, wapens, landkaarten en minigames en de 3D-beelden van Nintendo 3DS zorgen voor een verbluffende wereld om te verkennen.

Vorm jachtgenootschappen met Nintendo 3DS-spelers via een lokale, draadloze verbinding. Als je zowel een Nintendo 3DS als een Wii U en voor beide systemen een exemplaar van het spel bezit, kun je voordeel halen uit de compatibiliteit van de bewaarde spelgegevens tussen beide spelsystemen om buiten je woonkamer verder te jagen.

Kenmerken:

- Jaag op woeste beesten en onderneem meer dan 200 missies in een epische actie-RPG
- Werk samen met andere jagers op Nintendo 3DS-systemen of op Wii U via een lokale draadloze verbinding
- Zet spelgegevens over naar Monster Hunter 3 Ultimate op Wii U om door te kunnen jagen op het grote scherm!


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over