Top

Planetary Annihilation - PC

Nieuw
  • Planetary Annihilation - PC
11,99

Koloniseer zonnestelsels, vermorzel hele werelden en vernietig je tegenstanders in epische gevechten met meerdere spelers en duizenden eenheden. Planetary Annihilation tilt real-time strategy naar planetaire hoogten. Bestuur ronkende, krachtige oorlogstanks, enorme bommenwerpers en een arsenaal van onderzeeërs, bots, orbitale eenheden en oorlogsschepen. Gebruik hele planeten als basis en stuur je oorlogsmachine naar andere hemellichamen. Speel met maximaal 40 spelers in epische free-for-alls of vecht tegen de AI. Voorzie asteroïden van raketten en laat ze inslaan op planeten van tegenstanders om ze in kraters te veranderen. Winnen is niet genoeg. Alles moet kapot.

KENMERKEN:

  • HET ZONNESTELSEL IS JE SPEELTUIN: Ontgin planeten en hele asteroïdegordels om je economie aan te jagen, werelden te koloniseren en vernietigende wapens naar vijandelijke planeten te sturen. - Vecht om controle over één zonnestelsel of begin een galactische oorlog en eis een heel melkwegstelsel op.
  • BESTUUR EEN OORLOGSMACHINE: Maak alles kapot met maritieme eenheden, luchteenheden, grondeenheden en orbitale eenheden. Bestuur ronkende, krachtige oorlogstanks, enorme bommenwerpers en een arsenaal van onderzeeërs, bots, orbitale eenheden en oorlogsschepen.
  • MULTIPLAYER OF SOLOPLAY: Voer de galactische oorlog alleen of in een serie multiplayergames. - Speel een skirmish om scherp te blijven.
  • CONTINU DOORLOPENDE ECONOMY: De economie in Planetary Annihilation gaat net zo snel als jijzelf. Bouw tijdens het spelen metaalextractors en energiecentrales om de kosten van je heerschappij terug te verdienen.
  • GAMEPLAY VOOR MAXIMAAL 40 SPELERS: Ga een duel aan met je beste vriend/grootste vijand of creëer enorme free-for-alls en teamgerichte oorlogen.
  • DRM-VRIJ: Maak verbinding met de servers van UberNet of je eigen privéserver, of speel offline: jij kiest.
  • KLEINSCHALIGE SKIRMISHES OF TOTALE OORLOG: Geen maximum voor het aantal eenheden. Speel zoals jij wilt. - Videoweergave wanneer jij dat wilt: Met ChronoCam kun je opnamen van de match weergeven om precies te zien wat zich tijdens de strijd heeft afgespeeld.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over