Top

Pro Evolution Soccer 2015 - X360

Nieuw
  • Pro Evolution Soccer 2015 - X360
15,00

Het veld is van ons is het motto van PES 2015. De gezamenlijke inspanningen van het team in Tokyo en het PES team in Windsor, om het drama en de spanning die je associeert met een cruciale wedstrijd ook in de game tot leven te brengen. PES 2015 markeert de terugkeer naar de kernwaarden van PES, van totale controle, super gevoelige en snel reagerende controls en onbeperkte gameplay, waarbij de speler volledige controle uitoefent over zijn spel. Elke pass, schot en loopactie is perfect uitgebalanceerd, om de speler maximale voldoening te geven op het veld van PES 2015.

Het PES Productions Team heeft goed gekeken naar de sleutelelementen van het hedendaagse voetbal, en heeft de prestaties van de game op cruciale onderdelen aanzienlijk verbeterd en bijna compleet vernieuwd. Bij het schieten en keepen profiteer je van een nieuw systeem waarmee je zeer nauwkeurig kunt mikken en controle uitoefenen over de kracht en stijl van het schot. De keeper zet intuïtief de hoek dicht en kan op zeer veel verschillende manieren op een situatie inspelen. Passing en voorzetten zijn ook uitgebreid, en bieden nu de mogelijkheid tot kleine tikjes en krachtige dribbels, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe natuurkundige bewegingen, om ervoor te zorgen dat de bal zo realistisch mogelijk beweegt. De controls zijn ook sterk verbeterd, waarbij de speler zowel de positie van de speler bestuurt, als de dribbel of het zoeken naar de ruimte (waar ook meer opties aan toe zijn gevoegd) om je tegenstander te verslaan.

De belangrijkste verbeteringen op het veld:

- Ongelofelijke reactiesnelheid: Bliksemsnelle controls bieden spelers de mogelijkheid om op elke beweging te reageren wanneer de bal in het spel is.
- Mogelijkheden aan de bal: Ga de strijd aan met verdedigers door de karakteristieke dribbels en acties van elke speler in te zetten, in plaats van terug te vallen op trucjes. Nieuwe vaardigheden zijn, onder andere, Close Control, reageren op sprints en een veel groter scala aan snelheden, van lopen tot sprinten.
- Besturing van verdedigers: Spelers hebben volledige controle over wanneer en hoe ze een aanvaller dekken, tackelen of het spel stilleggen. Succesvol verdedigen is nu volledig gebaseerd op de beslissingen die de speler neemt.

Nieuwe Generatie Highlights:

- Gedragspatronen: PES 2015 biedt nu een groot aantal spelers die eruit zien en spelen zoals in het echt. KONAMI heeft meer dan 1000 spelers nagemaakt, met eigen animaties en speelstijlen. Teams nemen automatisch hun eigen real-life tactiek aan, of dat nu loeren op de counter is, breed spelen of defensief. Ze rennen zoals ze moeten rennen, spelen zoals ze in het echt spelen en reageren op fouten, doelpunten of beslissingen van de scheidsrechter zoals ze in het echt zouden doen. Hun gemoedstoestand heeft zelfs invloed op hun spel.
- Poëzie in beweging: De individualiteit van de spelers wordt nog verder verbeterd met naadloze animaties. Er zijn geen concessies gedaan op het gebied van reactiesnelheid, en de beweging vloeien naadloos in elkaar over in real-time, afhankelijk van de positie van de speler in het veld ten opzichte van de bal en de snelheid. De spelersmodellen zelf zijn ook sterk verbeterd.
- Stadionbeleving: PES 2015 geeft de echte sfeer van een topwedstrijd weer. De animaties van de supporters zijn enorm verbeterd, en ze reageren nu qua lawaai en bewegingen op het op en neer golven van het veldspel.
- En toen was er licht: alle spelelementen, van spelers tot het publiek en stadion, worden nu beschenen door een enkele lichtbron, waardoor het spel tot leven komt.

PES ID verbeteringen:

- PES ID: Teams spelen zoals ze in het echte leven spelen, met eigen spelsysteem en tactiek en meteen herkenbare speelstijl van hun sterspelers. De beste teams van de wereld bewegen en zoeken de ruimte zoals ze op het echte veld doen, en ze verdedigen automatisch en vallen automatisch aan.
- Realistische vaardigheden: De beste spelers van de wereld zijn in staat tot ongelofelijke acties, maar PES 2015 concentreert zich op hun vaardigheden als speler, en niet op hun eenmalige briljante trucs of acties. Je man verslaan door snelheid en close control zijn de belangrijkste wapens bij een aanval, niet je vingervlugheid met trucs of cheats. En zelfs dan lukt het niet altijd Net als in het echt dus.

Compleet nieuwe modes:

- myClub: Op speciaal verzoek van PES fans, biedt de uitgebreide Master League Online de mogelijkheid om spelers en coaches toe te voegen met verdiende GP punten, of via micro-transacties binnen club transfers. Spelersmakelaars moeten nu aan de criteria van de spelers voldoen en ontevreden spelers kunnen de balans doorslaggevend verstoren. Teamgeest speelt een belangrijke rol, waarbij de relatie tussen couch en speler, en tussen spelers onderling de prestaties op het veld beïnvloeden.
- Live updates: Door middel van wekelijkse DLC updates blijven de teams en spelers up-to-date, ook na transfers in de Franse, Italiaanse, Spaanse en Braziliaanse competities. Spelersgegevens worden ook geupdate naar aanleiding van de prestaties van die week, dus als een speler aan de lopende band scoort, worden zijn statistieken overeenkomstig bijgewerkt. Dit geldt voor online modes en is optioneel in de single player mode.
- Wedstrijdomgeving aan te passen: Een goede trainer weet wat hij moet doen om zijn team in het voordeel te laten zijn. Als coach kunnen spelers vragen om het gras lang te laten om snel spel te vertragen, of bewaterd om een bepaalde speelstijl mogelijk te maken. Je kunt alle onderdelen van jouw stadion aanpassen aan jouw wensen.
- Nauwkeurige spelerstatistieken: Het systeem dat de gegevens van de spelers bijhoudt, is helemaal opnieuw gebouwd en werkt samen met verschillende belangrijke internationale communities om de meest realistische database te creëren.
- Tweede divisies toegevoegd: PES 2015 biedt ook de tweede divisies van de Engelse, Spaanse, Italiaanse en Franse competities, voor het eerst in het bestaan van PES. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor het scouten van opkomende spelers.
- Positie-controle: Role Control biedt drie spelers de mogelijkheid om de verdedigende, middenvelders en aanvallende rollen te verdelen, om zo de multi-player beter te kunnen spelen. Deze nieuwe modus zorgt ervoor dat elke speler zijn afgebakende gebied op het veld bewaakt en voegt een samenwerkingsdimensie toe aan het spel.
- Echte coaches: Voor het eerst vind je echte coaches van een aantal Europese en Latijns-Amerikaanse teams terug in PES 2015.
- Nieuwe valuta: Het GP systeem is geintegreerd. Verdiend met de nieuwe myClub mode en unlocked door middel van spelprestaties.
- Ongelimiteerde Edit Modes: De stadion editor is terug met de gecombineerde opties die beschikbaar zijn voor: veldpatronen, lijnkleuren, de kleur van de stadionstoeltjes, het net van het doel. Stel zo je eigen thuisveld samen. Andere edit opties zijn: Coach, nieuwe opties om spelers aan te passen en basiskopieën van alle spelers. Aanvullend op de terugkeer van de stadion editor, is een aantal nieuwe stadions toegevoegd. Esthetische details als de diepte van de kleuren en versleten stukken van het veld zijn ook beschikbaar.
- Presentatie: Simpeler, effectiever menusysteem. PES 2015 onthoudt je voorkeuren om sneller te kunnen beginnen met spelen.

Online Modes:

- QuickMatch: Simpelere ranking match-ups om online spellen te versnellen.
- Online Divisies : Verzamel punten in online matches gedurende een seizoen, voor promotie of degradatie.
- Dedicated 11v11 Lobbies: Maakt grootschalige multi-player games meer vloeiend en simpeler om op te zetten.
- Cheat maatregelen: Nieuw systeem om online cheating te beperken.

Aanvullende verbeteringen:

- Master League: Gereviseerde structuur voor de groei van spelers, transfers, coaches en auto-match settings. Nieuwe spelsituaties en nationale bekerwedstrijden toegevoegd.
- Word een legende: Training modes verbeterd, specifieke BaL wedstrijdsimulaties, nieuwe transfer- en recruitment systemen, inclusief een tweede divisie.
- Weer: Regen is geimplementeerd.
- Gelicenseerde Soundtrack: Met Cold War Kids , Calvin Harris, Imagine Dragons en Avicii.Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over