Top

Sekiro - Shadows Die Twice - PlayStation 4

Nieuw
  • Sekiro - Shadows Die Twice - PlayStation 4
53,00

Hak je op slimme wijze een weg naar wraak in een gloednieuw avontuur van ontwikkelaar FromSoftware, de makers van Bloodborne en de Dark Souls-reeks.

In Sekiro: Shadows Die Twice ben jij de one-armed wolf, een verguisde en verminkte krijger, die op de rand van de dood heeft gestaan. Je hebt gezworen een jonge heerser, een afstammeling van een eeuwenoude adelijke bloedlijn, te beschermen. Hierdoor wordt jij de target van vele brute vijanden, waaronder de gevaarlijke Ashina clan. Wanneer de jonge heerser is ontvoert zal niets je meer tegenhouden op je gevaarlijke missie om je eer terug te verdienen, zelfs de dood niet.

Ontdek Sengiku Japan tijdens de late 16e eeuw, een brute periode waar er een constante strijd is tussen leven en dood. Je komt oog in oog met levensgrote vijanden in een donkere wereld. Ontketen een arsenaal aan dodelijke wapens en krachtige ninja vaardigheden terwijl je stealth, verticale gameplay, en instinktieve head-to-head vechtstijlen combineert in een bloederige confrontatie.

Neem wraak. Herstel je eer. Moord creatief.

Take Revenge. Restore your honor. Kill Ingeniously.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over