Top

Thief - PlayStation 4

Nieuw
  • Thief - PlayStation 4
19,00

Angst regeert in de straten van The City. Haat vloeit door de stenen van de stad en terwijl de rijken floreren, worden de minder bedeelden geconfronteerd met ellende en onderdrukking. Geteisterd door ziekte en hongersnood wachten ze tot er iets verandert. In deze schimmige wereld beweegt Garrett zich voort, DE meesterdief in dit firstperson avontuur met intelligent ontwerp waarin spelers volledige vrijheid om hun eigen weg te kiezen langs de levels in de game en zelf te bepalen wat de beste manier is om elke uitdaging te bedwingen.

KENMERKEN:

  • JIJ BENT GARRETT, DE MEESTERDIEF. Stap in de fluisterstille schoenen van Garrett, een duistere en solitaire dief met onovertroffen vaardigheden. De meest uitdagende overvallen, de meest onbereikbare buit, de best bewaarde geheimen: niets is veilig voor je.
  • DE STAD LIGT VOOR HET GRIJPEN. Verken de zieke en geplaagde stad vanuit duistere steegjes en hoge daken. Sluip door de straten, infiltreer zwaarbewaakte villas en verberg jezelf in donkere hoekjes onopgemerkt en onbestraft.
  • KIES JE AANPAK. Maak gebruik van Garretts wapenarsenaal: haal bewakers geruisloos neer met je ploertendoder, gebruik verschillende soorten pijlen om de omgeving en de vijanden die zich daarin bewegen te manipuleren of gebruik je nieuwe focus mogelijkheid om de effectiviteit van je jatvaardigheden te vergroten. Welk soort meesterdief ben jij?
  • ONGEKENDE IMMERSIE. Wordt één met de wereld dankzij de baanbrekende visuele elementen en een levensechte, tastbare First-person ervaring. THIEF biedt ongekende immersie via zicht, geluid en kunstmatige intelligentie.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over